19 Eylül 2009 Cumartesi

suçlu yakalandı diye umutlanıcaksak ... !!!

ve sonunda yakalandı(!) ailemizin sapıgı, ülkemizin medar-ı katili, vahşi çocuk uzun ugraşlar sonucunda turk adaletine teslim oldu..
200 gün ewwel tum türkiye bi katilin yaptıklarıyla sarsıldı 17 yaşında iki genç iki sewgili iki aşık iki kumru bir film çewirdiler tamamen gerçek bir film we ilginçtir filmde iki kişi oynadı biri katil biri maktül rolünde..bıçak testere bavul ekipmanlarıydı..bütün türkiye bu filmi seyrettik ve miğdemiz bulandı heryerde bunu konuştuk..
basın olayın üzerine hergün gitti sonuçtra çokta ii bi malzeme; katilin ailesi saygın (!) bi aile..GARİPoğlu sülalesi..
ama benim bi süre sonra olaydan miğdem bulandığı gipi ilginç olarak bişeyden daha miğdem bulandı belki günahına giriyorum ama kızın babası..
öyleki kızı wahşice hunharca katledilmişti babada hukuk mücadelesi weriordu ama bi süre sonra abarrtıgını hissettim ama mücadeleyi değil duygusuzlugu abarttı..ya en duygusuz, en halini belli etmeyen ,en kalpsiz görünümlü baba kim diye sorsalar kendi babamı aday gösterebilrim ama askerdeyken hastalıgım sebebiyle karakoldan ayrılıp il jandarmaya gittiğimde we babamlar bana ulaşamadıgında ortalıgı ayaga kaldırmışlar we bana cepten ulaştıkları esnada babamın sesimi duyar duymaz attıgı çığlık we hıçkırık telefondan değil taa istanbuldan batmana normal yollardan geliyormuş hissi uyandıracak kadar fazlaydı..yani ewlat sewgisi biraz böyle bişey ama kızı katledilmiş süreyya amcamız hergün makyajı yapılıp takım elbiseleri giymiş waziyette ana haber bültenlerine canlı yayın konugu oluyordu bu bana biraz garip geldi wede çokça rahat tawırlar sergileyip gurur meselesi yapmış halleri..sonradan miğde bulantıma biyenisi daha eklendi ortada bi kan parası bi 3 million euro muhabbeti geçti ailede yok biz o parayla hastane yapıcaktık ama çocugu teslim etmediler filan diyince yazık olmuş ama sadece münevvere diyesim geldi...
bunlardan çok bi şey daha çokça şaşırttı beni sanki ülkedeki hukuk sistemini adaletin işleyişini gözler önüne serecek bi cümle..oda ayşe armandan geldi cem'in yakalanışını we hüseyin üzmez denen sübyancı sapığın adi şerefsizin aşağılık itin tutuklanışını uzun uzun anlatıp sonunu hayli entersan bi cümleyle bitirmişti...kaleminden dökülen yazı aynen aşağıdaki gipidir...

İçimden “Yaşasın!” diyorum.
Ve yine aynı cümleyi tekrar ediyorum:
“Adalet er ya da geç yerini buluyor!”
Tekrar güneş açıyor, ne dersiniz?
....
iki pisliğin aylar sonra yakalanması/tutuklanması umudumu arttırmaz ayşe sadece karartır ne denli güvende oldugumu sorgulatır ya yakalanmasalardı sorusunu sordurtur acaba polise askere guvenebilirmiyiz dedirtir ve ne olursa olsun suçlunun yakalanması umut ve güneş olamaz çünki bu zaten normalin ta kendisidir..

2 yorum:

  1. __bu olay CSI da olsa 2 günde bulmuşlardı ama katili .... bu kadar uzar mı yahu bir mevzu ... ayıp ayıp__

    YanıtlaSil
  2. ya CSIda da belki bu kadar sürebilirdi ama şöyle bişey war amerikadaki kültürde eski karısının yeni ewliliğinde sagdıç olabilen, karşılıklı sewgili değiştirebilen ,anne/babaya isimle hitap eden,seri katile üzülme ama garipsememe var bizse sewgilimizi omzumuza yaslayan/yaslanan sewgilimizi kıskanan ama her fırsatta kollayan kadınlara nazik dawranan şiddeti garipseyen katil lafına çok uzak bi toplumduk şimdilerdeyse sewgilimizin kafasını kesiyoruz eski karımıza tecawüz ediyoruz kocalarmızı aldatıyoruz ve işin garipi bunları gazetelerde okuyunca pekte şaşırmıyoruz..
    ama işin en güzeli demekki pekte ilgilenmemek keyfimize bakmak we katil/maktülden birisi olmamaya çaba serfetmek gerisi hikaye =)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails