6 Eylül 2009 Pazar

mutlumuyuz..?



11 Ocak 2009 Pazar tarihinde 16,02 sularında diğer bloğumda zırvalamışım bunuda.e madem ordan buraya montaj yapmaya başladık azar azar, biraz sansürleyip azıcık ekleyip bunuda copy-paste yaptım..

mutLumuyuz?


Galipa istediğimiz hayatı yaşamıyoruz.hatta galipa değil yaşamıyoruz.mecburiytlerimiz war hayatlarımızda.kıramadığımız engeller war.çerçewelerimiz belli we dört tarafı belli olan bi karade sadece istediğimiz köşeye çekiliyoruz.ama aslında çekildiğimiz köşe istediğimiz yermi.?canımız istediği için basıp gidebiliormuyuz?birden bire canımız zambiaya yada nairobiye belkide capetowna yada torontoya gitmek istediğinde gidebiliormuyuz ?? hayır..yarın iş olmasa şunu yapardım diyoruz yada yarın şu olmasaydı yada şu kadar param olsaydı şunu yaprdım..ama hiçbir zorluğu olmayan şeyleride yapamıyoruz elimizdeki imkanların yeterli olduğu istekleride gerçekleştiremiyoruz belkide..çekindiğimiz utandığımız korktuğumuz oluyor isteklerimizden. acaba yalanmı mutluluklarımız..acaba hafta sonu eğlencelerimiz bizi en çok mutlu eden şeylermi?yada istediğimiz şey bumu yoksa yapamadıklarımızdan kaçıpta bunlara mı sıgınıyoruz..

özgür değilim yeterince..karışanım neden yaptın diyen kimsem olmasada birden bire basıp gidecek kararlığım we cesaretim yok belkide yada birdenbire hayatımın akışını değiştirecek bi abukluk yapamam..eminimki bu sadece benim sorunum değil we eminim bunu azda olsa sınırlı sayıda da olsa insanlar düşünmüştür.we eminim bunu düşünen insanlardan çok az da olsa ufacık bi topluluk bırakıp mecburiyetlerini hayatşlarını yaşamaya kalkmışlardır..insanların böylke bir isteği olmasaydı ferrasini satan bilge satarmıydı bu kadar..yoksa herkes aynı stil ewlerde yaşarmıydı yada herkes beyaz gelinlik siyah damatlıkla ewlenirmiydi yada herkes işe sabahları başlar akşamları bitirirmiydi..neden herkes metropollerde olmaya çalışıyor beşkide tropikal bi ormanda hatta tropikal we göl kenarı bi ormanda çiftlik açıp hayatının kadınıyla/erkeğiyle günü 24 saat yaşayıp 4x4ünle keşfedilmemiş şeyleri bulmakda pekala güzel olabilirdi..



Neden ilk tanıştığımız insanlara karşı rol yaparız. neden samimiyet göstermek yerine resmiyet katarız araya? neden isim sunumundan sonra memnun oldum klasiğini yaparız memnun oldugumuz şey nedir birsinin ismini duymak mı..yalan söylediğimizi bildiğimiz halde neden hep bunu yaparız..
yşadığım yerden memnunmuyum tabiiki ewet ama yaşamak istediğim yer burası mı belkide diil..işimden memnunmuyum tabiiki ama para kazanmak için yapmam gereken en zewkli iş bumu bilmem olmayabilir...yaptığım herşeyi isteyerek mi yapıorum ewet tabiiki peki yapmak istediklerimin hepsi bumu aa diil galipa..neden sorumluluklarımız war ailemize tanıdıklarımıza ona buna şuna.. bu bizim hayatımız değilmi..birdenbire basıp gitmek yada birdenbire bir kadınla ewlenmek yada düğünü wenedikte yada johannesburgta yada ibizada gün batımında herkesten habersiZ yapmakta neden kararlar bize ait değil.neden ii gitmeyen bi ewlilikte dertler önce içe atılır neden kimseye sölemeyeyim böle gitsin biraz daha denir we boşanmak yerine rezil olmamak tercih edilir..neden insanlar ;kurduğumz cümleler ,hayata baktığımız pencereler veya ideallerimizle ilgilenmek yerine nerelere gittiğimiz parfümümüzün markası kıyafetlerimizin pahası ile ilgilenir..yoksa bizim kimle buluşacağımıza göre giyinmemiz parfümlenmemiz we kimleysek ona göre konuşmamız yüzündenmi..hoşalndığımız bir kadın/erkek ile görüşmemizde neden ilgilenmiyormuşuz gipi yapar kendimizi yüksekten satarız....acaba yalnızlıkta başka bi biz, toplulukta başka bi biz mi warız..üzülmesin kırılmasın diye son weremediğimiz ilişkilerimiz neden olur?? yada yalandan atılmış kahkahaları neden atarız??samimi olamadığımız insanlara neden anlattıkları şeyin ne kadar gerizekalıca olduğunu söyleyemeyiz yada bunun yapmamız karşılığında alacagımız tepki yuhh öküz olur..neden istemediğimiz bi plana dahil oldurulmak istendeiğimizde yalan söleriz neden gelmek istemiorum siz bakın keyfinize diyemeyiz ? ben ewde oturup kös kös müzik dinleyeceğim blog yazıcam tw seredicem duş alıcam yerine neden abi bilmemkime söz werdim ekemem yaa ama erken biterse ugrarım deriz belkide o da ektiğimizi bile bie hıı tmm o zaman bak erken biterse mutlaka bekliorum diyerek saçmalığı sürdürür...

yaşadıklarımdan dolayı mutluyum..ama mutsuz olduğum şey yaşayamadıklarım..

bunları yazıp düşündükten sonra basıp istemediğim bi yere gitme mecburiyetim dahada acınılası=)hatta yazıyı erken kesme mecburiyetim..

1 yorum:

  1. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Eger ilgileniyorsaniz, bu e-posta adresinden bizimle irtibata iseniz merhaba sizin tüm kisisel is için kredi ararken, biz,% 3 faiz oraniyla kredi vermek. Belgeniz ok cevap veren herhangi bir gecikme olmaksizin derhal sizden aldigimiz be kez kredi biz bir hafta önce size transfer edilecek. Artik kredi basvurusunda, acil promosyon ok var.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails