27 Ekim 2009 Salı

tut kolumdan cek götür beniii !!!



mutsuzum...hani ufacık bi sey olurda kocaman seyler cıkar ya ortaya heh aynen oleyim...dun aksam gerginligin en tepesinde bi mac seyrettim..ve maalesef sans gulmedi bi turlu yuzume....saat 5 sularında kopardım dunyayla irtibatı bazı zamanlarda baktım telefona caldıgını farkettim. caldırana baktım pekte onemli olmayacak gorusmelerdi sonucta. heleki mac esnasında we sonrasında cep telefonunun icat edildiğini bile unuttum ama diğer insanlar unutmamıstı e sekil 1 yanda goruldugu uzere bi kac kere aramıslar.. ya 89 cewapsız cagrı icin ihtilal olması lazımdı hayır sadece galatasaray fenerbahce macı vardı e oda ihtilal gipi bi seydi zaten..fotograf yayına hazırlandıgı esnada cagrı gelmeye dewam ediyordu ama kac oldu rekor kacc bilemedim walla cunku 100 kusurden sonrasında telefonla msj cekmem gerekti we sayı kayboldu..en iyisi uykuydu..sonrasında mutsuz bi gune basladım...hawanın erkenden kararması gipi benimde icim karardı..belki sebepsiz belki bi cok sebepten..ne yazasım ne okuyasım war ipodumla hasırım neşirim bu gün ve sanırım bu aralarda..bi tatile gitsem ya...hatta tutsa kolumdan biri beni zorla goturse ya tatile..sole sıcak bi yerler olsa..sole ucakla bi kac saat cekse..sole pasaportla vizeyle gidilecek bi yer olsa ya..sole orda turk olmasa herkes farklı farklı konuşsa ya...ustume basıma dikkat etmesem ya oralarda..havalara asıcrasam az uyusam bl bol dolsassam yepyeni iğnsanlar tanısam ya..anlatıcak bi cok sey kapsam ya..bissürü foto ceksem ya..geri de bomba gipi donsem yaaaaa !!!

2 yorum:

  1. Buyrun, yay burcu konuşuyor işte!
    Sizin seyahatiniz gelmiş. Bir an önce gezilip, dönülmeli. Zaten, bilet alınmamış mıydı, tee ne zaman?

    Not: Mösyö, bu size ikinci kez yorum bırakışım. Birincisinde adımla bırakamamış, sonuna eklemiştim, bakalım bu defa ne olacak?
    :)

    YanıtlaSil
  2. meRci madam =)
    ama kowa terazi hatta yengeç bile olsam şu dünyada seyahatten güzel bişey olmadıgı hakkındaki fikrim hep aynı kalırdı..ayriyetten ewet bi biletim war ama o sadece son saniyede çok ucuza oldugu için gaza gelinip tek başına plansızca alınan bi amsterdam bileti..şimdilerde ise kararsızım..bide yukardaki foto barcelonaya ait benim bilet amsterdama =((

    ayriyetten bir iki üç yetmez her daim bekleriz..idolümüz mewlana sonuçta; yap ne olursan ol yorum yap =)))

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails