14 Ekim 2009 Çarşamba

tefeşle kayyuş illede kıtmir rap rap !!

son dakikada çıkan işim sayesinde acilen karaköye ışınlanmam gerekti..o esndaa ofise gelen mustafa abide yollanmak üzere hazırlanıyordu..bende yol arkadaşı oldum ona ordan şurdan burdan konuşup gidiyorduk çocuları sordum napıolar filan die oda bana ii olduklarını we harçlıklarını zamnlandıramadığını söledi hanımı stilist olarak bi yerde çalışıyor..fakat bu aralar hiç iş olmadıgı için işten çıkması söz konusu bi durum ..sonra kafadan bi hesaba başladı arabanın taksidi çocukların defteri kitabı kira şu bu derken bayagı bi gideri wardı we tabiki yetmiordu borç morç idare edip duruyordu ama kötü hali düşünmüyor da diğildi bi anda ne kadar rahat oldgumu düşündüm.. üzüldüm o an pamuk ipliği denmesede sonuçta acaba işten çıkarmı acaba ben işssiz kalırmıyım diye korku yaşıyorlar bense cuma napsam cumartesi şutaya gidelim rahatlığında.. o sırada ışıklardaki dilenci kadın yanaştı arabanın kenarına mustafa abi de walla teyze yok galipa dedi sonrada aaaa dur dur war bişiler deyip bozukluklarıu werdi..o parayı werdi ama olan bana oldu..
--acaba en son ne zaman birine para werdim bu şekilde tamam sokaktaki dilencilerden nefret ediyorum sewmiyorum güwernmiyorum ama kime bu amaçla bi iyilik yaptım bu bi wakıf olabilir bi dernek yada kimsenin ulaşamadıgı bi muhtaçç yok hatırlamıyorum sanırım bayagı oldu acaba o eski, duygulu,içi parçalanan,elindekini awucundakini weren sinan taş mı kesildi bi anda utandım kendimden..

istediğim yere gelince indim arabadan..2 dakika sonra telefonum çaldı halildi arayan

halil:---nbr sinan

sinan:---ne war lan adi adam ben sana demedimmi olum bünyen kaldırmaz cumartesi gece sabhalayıp pazar sabahı kursa gelmeyi sen benmisin olummm yaşlandın artık sen..

h:---konuşuruz onu sonra.. bi arkadaşımız war dershaneye yazılması gerekiyor ama ailesi yazdıramıyor durumları kötü bu çocugu biz okutucaz ebuyu bilali aradım sıra sende ne diosun...

s:---ne düşüyosa hesabıma hemen bildir abi hesap numaranıda mail at...

h:---eywellah abi bilmemşukadar yolla benim hesaba..

s:---tmmdır abi..halil bide çok sağol yaa walla saol...

okeyde taş çağırmak diye bi deyim wardır..eskiden pek bi bilirdim buda onun gipi oldu..ama hayatta bazı haltların böyle ilerlediğini sanıyorum yani çağırdığın şey bi şekilde sana yanaşıyor..heleki içinden fesatlığın geçmediği , sadece temiz duygular beslediğin bi haltsa bu halt seni en yakın sürede buluyor...


hayatında kola kapağından bir bedawa çıkmamış max'ından yenisini kazandın ibaresi görmemiş bana geçenlerde bir mail geldi acımasız gerçeklerden tshirt kazandın diye adresimi yolladım merakla gelmesini bekliyorum o kadar heyecanlandımki hani o anda biri görse beni kesinlikle tshirt diğil ferrari kazandım sanırdı..olsun reklamın iyisi kötüsü piyangonun azı çoğu olmaz...


allahım beni çok sewdiğini biliorum çünkü sonbaharda weya kararmış hawalarda ne zaman ewde otursam karanlık we kuru bi hawayla , ewden çıktıgım anda ise şangur şungur yağmurla yüzleştiriyosun beni..salı günü halı saha maçım war maç 10,00 ile 11,00 arasında..hawa rüzgarlı deli gipi sahaya gidiyoruz we 10,00 da iki şey oluyor 1)maç başlıyor 2)gökten fıskiyeyle su sıkıyorlar..ama nasıl bi yagmur maç esnasında defalarca formamı sıkıyorum bildiğin kowa dolduran cinsten sı geliyor..maç bitiyor 5 dakika sonrada yağmur duruyor..formamı çıkarıp çıplak bi şekilde ewe geliyorum ..apartmanın önünde arabadan iniyor ewe koşuyorum..sonuçta iki adım yere gidicem..0 10 saniyede kimseyle karşılaşmassam tamamdır asansör boşsaa asansörle doluysa merdiwenlen ama ne oluyor tam giriş kapısında tanımadığım komşularla karşılaşıyorum genç bi kız we muhtemelen dedesi kız anında kikirdiyor adam bön bön suratıma bakıyor...
ben : ıııımm hmm çok özür dilerim diyorum kekeleyerek sonra niye özür diledim diye düşünüyorum sonra bide ii akşamlar diliyerek kaçıyorum =)))uzun bi süre o ikiliyi görmesem ii olur =)))


we haftama eğlenceyle başlamam sebep o şarkı...sonuçta ii bildiğim çok eski bi şarkı sewdiğim bi adam söylüyor..ama ben ilk defe dinlemişçesine eğleniyor enerji alıyorum..tefeşle kayyüş illede kıtmir rap rap =))aciiip sewdim tekrar we 3 günde 38 kere dinledim buda 39 !!

2 yorum:

  1. :)))
    Peki, zırvalayayım Mösyö granGe!
    Okeydeki "taş çağırmak" sözü çok hoşuma gitti. Buna benzer bir felsefem var benim de, şimdi adlı adınca oldu.
    :))

    Not: Bir türlü kayıt olamadım yahu!
    Bendeniz Ekmekcikız. :)

    YanıtlaSil
  2. hahahahahha =)))
    ya olanları görsen bayagı bi gülerdin yorumu okuyorum we 15 dakika bana biri mösyö diyodu diyodu diyoddduuuu diye düşünüyorum her nedense bi satır altını okumuyorum =)))
    e o zaman sen daha önce adsız olarak bana yorum yaptınmı ??
    bu arada ojgeldiniz sefalar getirdiniz de izleyici olarak mı kayıt olamadın orayı anlıyamadım ..?

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails