22 Ekim 2009 Perşembe

alt tarafı bi kadın gördüm..

bir kahkaha sesi geliyor sol tarafımdan..böylelikle kitaptan kafamı kaldırıyorum , we eminönü kadıköy motorunda oldugumun farkına warıyorum..sol karşı sıramda bi kadın war ama kadından da öte kadından ziyade bi warlık..akakçe bi yüzü war, bakılası bi burnu ,seyredilesi bi dudağı ,daldıran iki gözü,ipek gipi sarı sarı saçları.. bakakalıyorum öylece..bu seferde motordan kitaptan soyutlanarak..kadına odaklanarak..sonra birden kendime geliyorum delimisin sinan bi sapık gipi kadına bakıyosun..ama gram kötü niyet olmadan zerre fesatlık geçirmeden bakıyorum..kadında aynı benim baktığım gipi adama bakıyor..kadın heyecanlı..kadın kendinde değil..kadının gözleri sürekli bi zikzak , sürekli bi paralel git geller yaşıyor we sürekli adamın dudaklarına indirigiyor gözlerini..ışıldıyan gözler adamı süzüyor gözlerini,dudaklarını hemde en heyecanlı halinde oldugu taaa benim tarafımdan anlaşılacak kadar..

acaba bi kadın en son ne zaman bana böyle baktı ?? yada hiç baktımı bu şekilde...süzdümü acaba beni hiç..birini heyecanlandırabildimmi acaba... ben konuştugum için gözbebeklerinin yerinde duramadığı oldumu acaba ?

kıskanıyorum ...,

sonra kendime bi kötülük yapıyorum..acı weriyorum kendime..iğne batması gipi bişey!! hem acıyı hissediyorum hemde daha çok batırıyorum gipi..we o kadar acıtıyorumki canımı...birden bi delilik yapıcak kadar..birden bire yolun ortasında küfür edebilecek kadar herkes taragında ''delimi ne'' denicek kadar..

acıyı hissediyor sonrada ewin yolunu tutuyorum.. sonra bu acıyı buraya delil olarak koyuyorum..şimdi önce açlıktan ölmemek için yemeğe oturucam sonrada gelen daralları kışkışlamak için kendimi dışarı atıcam..öncesi amaçsızca belki sahile belki bilinmeyene bi yürüyüş sonrası kafamı iyice dagıtmak için galatasarayın maçına...

2 yorum:

  1. ben de tam bugün yalnızlığımı sevdiğime karar vermiştim. böyle şeyler anlatıp kafamı karıştırma!!

    YanıtlaSil
  2. biz belkide kaybediyoruz ve bunun farkında bile değiliz..=(
    birileride bizi kazanıyorsunuz diye pohpohluyor !!

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails