19 Kasım 2009 Perşembe

tespitler ama kısasından..

paRanoya...
son iki saattir gözümde bi ağrı bi yaşlanma, sağ taraftakinde bi kaşıntı war..az ewwel yemeğimi götürür, portakal suyumu hüpletirken birden wedde telaşla elimi alnıma götürdüm..sonra bu hareketi ilk defa yapmadıgımın farkına wardım..peşimi bırakmayan öksürük we 3/5 günde bir uğruyan hapşuruk sayesinde bi süre daha ''domus gripimiyim lan yoksa'' diye sormaya dewam ediciimm sanırsam..e hadi yaa bununda modası geçsin artık daha az korkulu sonucu ölüm olmayan krizlerimiz olsun..bak ne güzel dersim  krizi çıktı ortaya bu domuz gripi bitse yerini tamamen dersim'e bıraksa ya !!!

lightingen..
3gündür kitapsızdım..başıma wurdu bende kendimi bakırköy d&r a vurdum.. hemencecik alt kata attım kendimi....bayagı bi kitap baktıktan sonra farkına wardım kiiiiiiii (bknz wodafon reklamı )gezindiğim bölüm romantik aksiyon.. hep romantik kitaplar arasında sörf yapıorum..nerde eski beeenn..psikolojik gerilimler okuyan, bilimkurgu-aksiyon okuyan, seri cinayetler okuyan adam.. şimdilerde imkansız aşklar okuyor,yaşanmış aşk hikayeleri okuyor,ne okursa okusun kıyısında köşesinde bi aşk meşk..bu arada tesadüfe bak her ne kadar ilgilenmesemde açık olan tiwimde aşku memnu..



güçlünün yanında kaL..
az ewwel bi reklam çıktı..sözcü gazetesinin reklamı.. başaktörü emin çölaşan..1/1,5 sene ewwel türkiyenin en çok okunan yazarları arasındaydı kendisi.. ertuğruldan çok okunuyordu buna eminim ben bile küfrederek okuyordum..şimdilerde hürriyette kalmış olsaydı tahminimce yılmazdan sonra en çok okunan ikinci olabilirdi ..ama ne oldu dipteki bi gazeteye gitti kendi de o gazeteyle beraber dibe wurdu bunun aynı örneğini geçen gün bi gazetede okudum eski gol kralı okan..kendisi türksel süper ligin gol kralıydı bi dönem adının yanında milyon dolarlar uçuşuyordu.. galatasaray, febe peşinde koşturuyordu o naaptı marsilyaya gitti beceremedi geri döndü güçsüzleri tercih etti şimdi nerde? bi köy takımında maç başı bin liraya oynuyormuş..demekki napıcan yetenegine, sewenlerine güwenmek yerine güçlünün ynında kalıcan o şaşalı dünyada.. gazetecide olsan futbolcuda olsan..heeee benim gipi halk adamıysan arkandakilerle değil yanındakilerle war olucaksın arkana diil yanına güweniceksin..neyseki war biraz sewenim (hata yapıolar ama) bide benim sewdiklerim war çokça we iyiki..

ürkütücü ama özenilesi..
ilginç bi haber takıldı gözüme ama öle bi haberki insanın tepkisi ölçülemiyor yani hem çok üzüldüm sonra kendimi koydum yerime başıma gelsemi, gelmesemi anlıyamadım..tabiki gelmesin yaşıyim ama diğer taraftanda şöyle bişey war ki ölümünden sonra bile sana bu denli sadık we senle ortaklaşa bu hayali için bu kadar uğraş arayan delice bi kadın..ölmiyim ama bu denli sewilim diyesi geliyor illaki insanın..haberin metni aşağıda haberin aktrisi de metnin hemen sağında..=(

Altı yıl boyunca büyük bir aşk yaşayan Magali Jaskiewicz ve Jonathan George Kasım 2008'de evlenmeyi planlıyordu. Ama trajik bir olay onları ayırdı. Düğünden iki gün önce jonathan motosiklet kazasında yaşamını yitirdi.


Gazeteport'un haberine göre; 32 yaşındaki Jaskiewitz, Fransız medeni hukukunun çok bilinmeyen bir yasasından faydalanarak ölümünün üzerinden bir yıl geçmiş olan sevgilisiyle evlenerek kısmen de olsa hayalini gerçekleştirebildi. Yasa uyarınca, evlilik tarihi dahil olmak üzere evlilik için gereken tüm formaliteler tamamlanmışken çiftlerden birinin ölümü halinde evlilik yine de gerçekleştirilebiliyor.


Yetkililere 2004'ten beri sevgilisiyle birlikte yaşadıklarını ve ortak hesap kullandıklarını ispatlayan genç kadın düğününde giymeyi düşündüğü gelinliğinin fotoğrafını da kanıt olarak sundu. Fransa'nın güneyindeki Dommary-Baroncourt'ta cumartesi günü yapılan nikah törenine aileler va yakın ardaşlar katıldı...



2 yorum:

  1. Mösyö,
    Geçmişler olsun!
    Evet, bu domuz gribi!
    Bizimkiler de benzer bir senaryo ile gelişmişti. Bol bol dinlenmek ve bol bol sıvı almak gerekiyor, çabucak iyileşmek için.
    :)

    YanıtlaSil
  2. yapmayın efenim etmeyin efenim..
    domuzundan da normalinden de yok gripin bi etkisi bende..hatta yaşam sewincimin doruklara wurmasına bi kaç gün kaldı...
    bu arada shooping & f....ing'e gidişinizi hayretle karşılıyor esefle kınıyorum..ben o'na bi türlü bilet bulamadım bknz geçen haftaki plan yazıma çarşamba günüm ona ayrılmıştı lakin yok bilet yok ama gördümki soradan gidip oturmuşssunuz kimbilir belkide benim hakettiğim koltuga siz oturdunuz dolayisiyle gıcığım size gıcık =))
    pek bi sewgiler çok bi saygılar en derin esenlikler..

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails