12 Kasım 2009 Perşembe

planLımıyım nEyim !!

cuma...
akşama kadar çalışıp  haftanın en yogun gününü geçirdikten sonra önce evin yolunu bulurum sonra biraz dinlence sonra üst baş değiştirip feri'nin konserine ışınlanabilirim.. bu matematikk biziii kandırıyorrr hocaaaaa...


cumartesi..

öğlene doğru işe gidip yine öğlene dogru işten çıkarım..evin yolunu bulur çok önemli randewumuz cumartesine onaylanırsa takım elbisewari kıyafetlerimi giyip görüşmeye giderim..yok olmazsa panjuru kapar karanlıkta bi film sereder we uyuya kalırım saat 9/9,30 gipi uyanır duşa girerim.. duş 15 dakika, ne giyeceğimi düşünmek 45 dakika sürer sonra bronxun yolunu tutar aylin aslıma takılır ben kalender meşrebim güzel çirkin aramam diye yalandan şarkılar söylerim yada klasik reasürans dolaşması yapabilirim..

pazar...
sabahın köründe kursa gider gene ödewleri yapamadıgımı miguel'e anlatmak için çaba sarfederim ..kurs çıkışı panoramikmüze 1453 sergisine gider ordan da forum istanbula yetişmeye çalışırım akwaryum için sabırsızlanmıyor diğilim hani..sonra bi yerlerde sessiz sakin cafesel planlar yapar sonrada ewin yolunu bulur iğrenç pazar akşamı keyfi yapar yataga sığışırım..

pazartesi...
sabahın köründe kös kös suratımla işin yolunu bulur akşama kadar çalışırım..ne kadar sıkılacagım we hafta sonumu ne kadar özleyeceğim için müneccim olmama gerek yok..ama saati doldurur akşamı ederim ewin yolunu bulurken markete ugrar jelibon çitos çikolata vb. abursal cubursal şeyler alırım ayaklarımı uzatırım kapalı çarşıyı seyrederim ewde wakit geçirir dinlenmek denen şeyin farkına warırım..


salı..
sabah işe gitmenin hüznü ile pazartesi ni atlatmanın neşesi arasında kalmış olarak giderimişleri halledip saati doldurduktan sonra ewe gelir yemeği hüpletir biraz canım aileme bakar sonra halı sahasal bi aktiwite için şort forma kostümlerimi giyerim..deli danalar gipi koşup koışturduktan sonra maçsonu waffle ayini için caddeye iner sonrada ewe dönerim duş we uyku ile günü sonlardırırım..

çarşamba..
artık daha bi umutla gitmekte olurum işe..öğlen belki yemek için asmalının yolunu tutar kendimi ödüllendirmiş olurum.akşamına ilginç buldugum shopping & f***ing etkinliğine giderim..eee ne diyor sloganında: artık insanlık satılık..ama ironisi kendileride bunu anlatmak için biletini satıyorlar =)olsun genede belki beğenirim..


perşembe..
artık hafta sonu yaklaşmamış bilakis gelmiştir..ucundan kıyısından sayılı  gün kalmıştır..ertesi gün cuma oldugu we o akşam zaten dışarıda olucagımı warsayaraktan  o akşam ewde oturulur oturmuşken aşkumemnu seyredilir..behlülün bihtere bihterin adnana adnanın matmazele hizmetçi kızın beşire beşirin nihale nihalin behlüle behlülün nihata nihatın peykere peykerin nihatın babasına nihatın babasının elife neler yaptıgına bakarız...walla tamda cemin dediği gipi  aşçı bahçiwanı bahçiwan hizmetçiyi hizmetçi şöförü sonra hepsi bahçiwanı =)


cuma....
bi kaç saat sonrasında ne yapğıcagı belli olmayan bi adamın bi haftasını yazması zaten inanılması güç bi durumdur..e bende tam bi haftayı yazdıysam haftaya cumayıda yazmıyim o gün ne yapıcagım belli olmasın..

artık ne yapıcagımı bilmek için çeşitli event sitelerine bakmaya, arkadaşlara sormaya, biletixte araştırma yapmama gerek yok önümüzdeki hafta bu yazıya bakar bakar dururum artık..önümüzdeki hafta  bunları yapabilirim, yahut bi kısmını yaparım , yahut hiçbirini yapmam weeyahutt bunları yapmayı bırak, okumaya bile fırsatım olmadan hayatla aramdaki incecik çizginin üzerine kalın bi çizgi çeker gözlerimi kaparım..warsın hiçbirini yapmayayım ama ne olur nefes alıp wermeye dewam edim.. iğrenç haberlerle  dolu da olsa, iğrenç insanlarla aynı ülkede yaşasam da we şikayet edilecek milyonlarca sebep olsada hayat güzel bi şey..welhasıl kelam sewiyorum lan yaşamayı !!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails