28 Şubat 2010 Pazar

kadınlar şikayetçiymiş..!!

şimdilerde meşhur bi durum var times başlattı bunu kadınlarda dayanamadıgınız durumlar..times bunu yaptıya dünyadaki kadınlar buna karşılık karşı atağa geçti we içlerinde birikmiş kini başladılar kusmaya..resmen örgütlenip erkeklerde istemedikleri halleri we zaten her daim dillendirdikleri şikayetleri yazılandırdılar...

bknz neler demişler..!!

Biz kadınlar daima bakımlı olmak zorundayken onlar pejmürde eşofmanlar, eprimiş tişörtler ve taranmamış saçlarla dolaşabilirler. Onların en süfli hallerini sevmek mecburiyetindeyiz...==>>evet çünkü hayat bizim ve kimse için yaşamıyoruz elbetteki restauranta yemeğe giderken çizgili pijamalarımızla gitmiorumuz ama her daim şık olmak yerine her daim rahat olmayı seçiyoruz tanımadıgımız insanlara kendimizi begendirmek yerine rahatlıgı istiyoruz..

Onların anneleri bizim annelerden her zaman daha kıymetli ve hürmete muhtaçtır.==>>.bu yüzden damat kaynana kawgaları çok mneşhurdur dimi, ?? siz bi defa direkmen kaynana önyargısıyla yaklaştıgınızdan kendinizi otmatikmen 3 gol yemiş we biran önce 4 gol atmak zorunda hissettiğinizden olayların farkına bile warmıyorsunuz..


istemedikleri bir konuyu yıllarca konuşmamayı başarabilirler.==>>evet aynen öle ama bak cümlenin başında ne yazıyor ''istemedikleri'' istemediğimiz bi konuyu konuşmak için çaba mı sarfetseydik !!

Anne, sevgili, arkadaş rollerinin hepsini yüklenmenizi beklerler. Biz niye 5 yaşındaki oğlan çocuğu hallerinize tahammül edelim..==>>evet maalesef bunu biz istemioruz hayatın ta kendisi istiyor yoksa bizimde abi sevgili koca baba gipi roller hoşumuza gitmiyor ama siz ve biz ve herkes hayatta bi çok rolü üstlenmek zorundayız biz bundan şikayet etmezken sizdeki dertlenme niye ??

Üstümüze yapıştırdıkları gibi dırdırcı değiliz. Zor anladıkları için her şeyi tekrar tekrar açıklamak zorunda kalıyoruz, o kadar..==>>şimdi bunu yazan insan elini vicdanına koy ve düşün bvence benim bişi yazmama gerek kalmıyacak..!!

Seksten sonra “Nasıldım?” diye sorup bizi yalan söylemek zorunda bırakırlar==>> bu ultrasonic bie yalandır ki zaten eğer ii bir seksse finish itibariyle iki kişide gözlerini tawana dikip konuşamayacak hale gelmiştir bi süre sonrasında ise buselerler dewam eder yok aksi halde ise lütfen egomanyak we kompleksli partnerinizi değiştirin..ama maalesef buda bizim şikayetimiz demekki sadece bize ait değildir bizde çok iisin hayatım bölesi olmamıştı yalanlarını sölüoruz..

Adamına göre mizaç değiştirirler. İlişki istemeyen adam iki ay sonra kendi düğününde gerdan kırar. Bu dünyaya çocuk getirmek istemeyeni bir yıl sonra bebek arabası iterken görülür..==>>.demekki senle istemiyor cnm benim anlayamadınmı !!

Terk etmeye cesaret edemeyince, terk ettirmek için bin bir numara çekerler==>>buna vicdan derler cnm benim ve nedense ayrılmak dünyanın en normaliyken siz bunu sonu haline getiriyorsunuz da ondan we kredi kartı iptali gipi yüz elli kere yenileme için uğraşıyorsunuz..


En beceriklisi bile evliliğin üçüncü ayından sonra sakarlaşır. Bütün işler size kalır..==>>tıpkı en becerikli kadının 3 ay sonra en tembel en heyecansız ve en özensize dönüştüğü gipi dimi..

Evlenilecek kadın-eğlenilecek kadın ve kaçan kovalanır gibi bütün kadın dergisi klişelerini haklı çıkartacak kadar geri kafalıdırlar..==>>niye sizde ideal koca ideal baba cumartesi gecesi erkeği cardfinans erkeği lafları yokmudur..kendi aranızda dur biraz daha sürünsün lafları etmiyormusunuz ?


İşine geldiğinde geleneksel maço, işine geldiğinde umursamaz modern erkek olurlar..==>> siz sizi kıskanmalımıyız kıskanmamalımıyız ona bi karar verin sonra lütfen tekrar deneyin

Akşam elde kumandayla uyuyup, sabah afyonları patlamadan televizyonu açarlar..==>> demekki o anda orda twden başka dikkat çekecek bişey görememişlerdir..he bu arada  birazda benimle ilgilen dediğiniz anda katil olma ihtimalimiz artıyor...

Hayatta sıkıntı çektikleri tek şey olan askerliği bir ömür boyu durup durup başımıza kakarlar.==>>siz hiç hayatınızda özgürlüğünüzü kaybettinizmi ,hiç bir sene boyunca teller arasında kaldınızmı ,hiç sigarasız susuz kaldınızmı, hiç anne baba eş dost sewgili özlemi çektinizmi, hiç ölüm tehlikesi altında kaldınız mı, hiç  kadın yüzü görmeden tanımadık bi ton erkekle aylarca kalmak zorunda kaldınızmı ve son bişey söliyim farkına varın; askere sadece kadınlar gitmez erkeklerse oraya toprağı we üstündekileri korumak için gider yani biz oraya sizin yüzünüzden gidiyoruz...


Pazar akşamlarını, sanki küresel ısınmaya çare bulunuyormuş gibi bir ciddiyetle spor programlarının başında geçirirler, sizi de buna esir ederler..==>>magazin programlarında o onla bunu yapmış bu bunla bunu yemişten iidir emin olun...pardonda siz asıl aaaa ikoncan ne giymiş diye tw serederken ne haldesiniz baksanıza.!!

maç günleri  cafelerde barlarda erkek erkeğe toplanır ve oraya kadınların girmesine izin wermezler içerde ağır bir testosteron kokusu vardır..==>>altın günlerinize konken partilerinize biz geliyormuyuz yada gelmeye çalışıyormuyuz..


olay şuki biz size olan ihtiyacımızı her fırsatta dillendiriyoruz..evet hatalarınız tonla ama hatalarınızla seviyoruz sizi..ama siz şikayet etmekten bize karşı olan ihtiyacınızı sölemiyorsunuz..
hamiş..dünya tarihii boyunca kadın erkeksiz erkek kadınsız yapamayacaktır ..kadın erkekten erkekte kadından şikayet edecektir..lakin her daim kadın daha fazla şikayetçi olucaktır..

pişmanım..
bu hafta bu denli isteyipte kayaga gitmediğime an itibariyle eşşşşşşşekler gipi pişmanım..

sewinçliyim..
adım adım şampiyonluga gidiyoruz..

hüzünlüyüm..
şilide deprem oldu 8.8 den bahsediyorlar seretmeye veya haberlerini okumaya dayanamıyorum..

tiksiniyorum..
her zamanki gipi buranın tek sahibi ahmet hakandır..

2 yorum:

  1. Erkekler düz mantıktır bunu anlayamayan kadın ne kadar çok beklerse o kadar hayalkırıklığı yaşıyacaktır.Ayrıca böyle iyisiniz daha zararsız.Erkek gücünü allah bi kadına verseydi dünya yerle bir olmuştu herhalde:DD:

    YanıtlaSil
  2. wimparella ..
    hahaha bence erkeğin düzmantık oldugunu düşünenler hayal kırıklıgı yaşayacaktır =) (özür=)
    ve kesinlikle kesinlikle kesinlikle şu anda 67, dünya sawaşının içindeydik veya çoktan tüm insanlık ölmüştü..

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails