6 Ocak 2010 Çarşamba

zordur azizim erkek olmak çok zor..



zordur erkek olmak..zordur azizim..
kadınlar omuzlarına yaslanır güç alır senden.. sanki sende o güçten çokmuş gipi..
sonra o omuzlarına yumruklarla wurur allahın cezası herif diye..


çokmu güçlüdür erkek denilen warlık..?neden kadın denilen warlık her bi haltta her bir  her şartta eşit, her anlamda diri görür iken erkeğe yaslanıcak bi omuz sıgınılacak bi liman muamelesi yapar..
yada neden erkek yaslanamaz kadının omuzlarına neden sarılıp güç alamaz weya bi kadını neden sıgınacak bi liman olarak göremez..neden dertlendiğinde kadın erkeğin omuzlarına, erkekse bi bar köşesine incecik bir müziğe we bir duble rakıya sarılır..yada bi sahil kenarına atar kendini, eline üç beş taş alır basar küfrü we sawurur elindeki taş sandıgı dertleri..??
neden göz denen o kutsal organdan akan yaşlar içimize içimize damlar ve neden o her akma eğilimi gösterdiğinde bi kuytu bi köşe buluruz..


bir canlıya sarılıp hıçkırıklara bogulmak we derdini,içini ona dökmekmidir duygusallık yoksa bi köşeye çekilip içli içli üç damla yaş mı akıtmaktır..??


neden cinsiyetssel ayrım yaparız duygusallık yarışında..kadınlar daha duygusal,kadınlar daha fazla etkileniyor,kadınlar şöle kadınlar böle neden denir..erkek insan değilmidir,etkilenezmidir daha fazla,daha fazla yaşayamazmı yıkımı..
erkektir unutur geçer , erkek elini sallasa ellisi olan kıza oldu laflarını neden  kurarlar??
taşmıdır bu adına erkek dedikleri yaratık..ewin direği, ailenin reisi, ewimizin babası denilen bu warlık neden duygusal olma hakkına sahip değildir..
neden hep fedakarlık yapma mecburiyetine katlanmak zorunda kalsada,hep peki peki peki demek zorunda kalsada göz göre göre hakkı yenir..fedakarlığın esiri olmuş bir tür neden bencil diye yargılanır...


yokmudur hatası..wardır elbet her nefes alan warlık gipi her yanı hatalıda olabilir..boka batacak kadar hata işlemiş te olabilir ama tıpkı bi kadının yapabileceği gipi..ama en azından duygusaldır be azizim en az bir kadın kadar duygusal we bir kadın kadar hislidir..ama orhan velinin dediği gipi ''serde erkeklik war ağlıyamam'' demek zorundadır..der demesine ama ağladımmı dünyayı yıkıcak kadar ağlar we diil dünya yanındaki duymaz bu hıçkırığı..
zordur azizim zordur erkek olmaz çook zordur...


1 yorum:

  1. günışığı ödülünü sana yolluyorum sinan,güle güle kullan!
    http://ayselon.blogspot.com/2010/01/gunsg-odulu.html

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails