18 Ocak 2010 Pazartesi

orgazm nedir..??

viki'ye göre orgazm ;
uzun süreli cinsel uyarı sonucunda ulaşılan ve kişiye zevk veren fizyolojik ve psikolojik durum. Orgazm cinsel deneyimin en üst düzeyidir. Bu durum, genellikle erkeklerde cinsel boşalma; her iki cinste de kızarma, nefes ve kalp hızının artması, istemsiz kasılmalar gibi fiziksel etkilerle beraber görülür..


sinan'a göre orgazm;
süresi farketmeksizin dağda kayak yapma veya havalanı dış hatlar terminali pasaport kontrolü az bişi geçilen yerde bulunma durumudur..


pasaportu uzatırsın memur arkadaş sayfalarını çevirir klawyeye basar son sayfaya gelir ilk sayfaya gelir sonra suratına bakar sonra eline bi kaşe alır kaşeyi pasaporta basar sonra pasaportu uzatır we ii yolculuklar der..işte o pasaportu alıp 3 adım attıktan sonra hep aynı hareketi yapasım gelir; koşup  hawaya sıçrayıp iki ayaklarımın topuklarını birbirine wurarak sağ yumruğumu yukarıya dogru sawurmak suretiyle bir gol sewinci edasında hareketler yapmak..sanırsın uçağa bindim we gittim yoo hiçte gerek yok o kontrol bölgesinin diğer tarafına geçim yeterr.. sanırsın ülkeden 2 million km uzaklaştım yoooo , sanırsın ülkemden nefret ediorum yoooo , e nie öle?? ne bilim yau insanlara seks esnasında ne oluyoda orgazm oluyor açıklasınlar hele bir =) hee bu arada yanlış anlaşılmasın aseksüelmiyim yooooo =))


pazar weya cumartesi sabahın 5inde uyanırsın kat be kat giyinirsin waliz hazırlarsın yol tepersin yorulursun geberirsin donarsın üşürsün ıslanırsın düşersin kaybolursun ölüm tehlikesi atlatırsın öle olursun böle olursun ama o heryerin bembeyaz oldugunu görürsün ,telesiyejden inip bir sağa bir sola gider, iice hızlanır, o hışırr hışırrr sesi duyarsın ya o karları sağa sola püskürtürsün ya ahada orgazm halidir işte benim için..


ikibinon senesi kayak sezonunu açmış bulunmaktayım ,yorgunluktan ölmeme sis sayesinde pekte kayamamama yarın sabah iş olmasına rağmen yüzümde bi gülümseme içimde bi neşe mevcut..


bu hafta;
2 adet yeni kitap alınıcak
ipodtaki yüzyıllaşmış liste hayırlısıyla yenilenecek
aşkın 5oo günü filmi artık bi zahmet izlenecek
ebunun siparişi traş makinesi 15 gün gecikmeylede olsa teslim edilecek
1 haftadır ihmal edilen blog'la ara düzeltilecek..
ihmal edilmiş beş kişi aranacak en az iki kişi mutlu edilicek..
kesinlikle we kesinlikle günlük göz dinlendirilmesi yapılıcak..
elektronik ithalat yapıp harici harddisk denen şeye bi türlü sahip olamamamın nedeni araştırılıcak üstüne bide alınacak..
en azından bir gün saat 22.oo dedimmi uyunulmuş olucak
(son madde yapılmışssa hepsi yapılmış demektir.


dpnt: atvde XII die  bi film war şu anda 5 saniyelik bi görüntüsü gözüme çarptı we şok oldum..flash forward bu filmden çalıntı yapmış.. birebir aynı görüntü we aynıo diyalog gectic(bana neyse )

2 yorum:

  1. hahahahahah yok artık!!
    şaka mısın?
    ipodtaki yüzyıllaşmış liste hayırlısıyla yenilenecek
    aşkın 5oo günü filmi artık bi zahmet izlenecek
    ve harici harddick alıncak

    farklı kelimelerle de olsa aynen benim de to-do listimde var =))

    YanıtlaSil
  2. bi dönem dönen bi reklam vaRdı
    siz hala annenizin margarinini mi kullanıyosunuz die !!
    bende sana soruyorum;
    sen hala şaşırıyormusun die =)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails