19 Ocak 2010 Salı

kelebekte yaparsa boku çıkmıştır bu magazin eklerinin..!!

onlar mı gazeteciliğin bokunu çıkardı yoksa ben her halta protest mi yaklaşıyorum bilinmez ama uzun süredir düzenli gazete alma alışkanlıgımı yok ettim..eskilerde benim için gazete , vapur jetonu gipi bi şeydi..yani ikiside olmadan  wapura binilmez sanıyordum..şimdilerde kita tı ipodtu derken wapura rahatlıkla gazetesiz binebiliorum.. gerçi eskilerde her gazetenin kendine has bi çizgisi wardı köşe yazarları için alınırdı gazete..şimdilerde gazeteyi almadan biliyoruz ki bu gazete kesinlikle we kesinlikle bugün hükümete salladı yada bir diğeri kesinlikle we kesinlikle hükümetin tarafında haberler yayınladı..diğer iğrençlikler zaten maluım ki bunuda daha önce 32532 kere belirtmişim bu bilogsta..
hürriyette benim okuyabildiğim gazetelerden.. yalanda yazsa zamanında çokta kızsam ölede yazsa bölede yapsa benim kafamda ilginç bi yeri war we gazete alıcaksam hürriyet alıorum..bugünde öle yaptım.sabah we öğlen gazeteyi we köşelerini bitirdikten sonra dönülş yolculugunda kelebek ekine yumuldum..magazin eki olmasına ragmen köşe yazarlarını sewiorum onur baştürke nedensiz yere we dikkatsizliğim yüzünden nefret duymuşum aslında tahmin ettiğimin aksine biriymiş wede okunasıymış..yonca akbaş we melike karakartal kesinlikle son faworilerimden.. yani gazetenin kendisinden daha ii yazarları war bu EK(!) in ..ama bu ek denen sayfa topluluğu ekte olsa magazinde olsa kim kimle sewişmiş giği değersiz yazılarda werse az bişiş dikkat gerektirmiormu ya..az bişi önemsenecek şeyler yazması gerekmiormu..ben gerekio sanıodum ama bugün akşam okurken gerekmediğini farkettim..


biri tadına bakmıştaaa öteki arkadaşlarıyla buluşmuştaaaa öteki eti kesmekte zolanmıştaaaa ötekilerde kasaptan et almışlar daaaaa...çokta tın lan =)

sevgili bilog bu yazıya dewam edip sana milattan we ihsan kaplandan bahsedicektim ama emin ol dünyanın en yorgun adamıyım..ki gerçekten emin ol son 36 saatte dünyanın en yorucu 3 aktiwitesini yaptım we gerçeketen bu yazıyı yazarken wücudumun her bir yanı farklı biçimlerde sos werior...seni sana emanet edior bende diğer gözümde kapanmadan yatagın içine girmek istiorum..we burda 70 milyonun gozü onünde söz weriorum eğer yarın akşam dışarıya çıkarsam bu biloga; içinde 7562158621 tane ''ben akıllanmaz bi idiyotum'' cümlesi olan bi post giricem..hadi bakalım hatta dur gaza gelmişken bi söz daha werim yarın 00.oo dan önce yatmasssam bende ımmmm nee olimm ne olimmmm ?? (şaka maka walla şu anda ne olimm die düşünüorum )ergenekondan mahkum olim=)))
eti keserken zorlanmış =) derdimden uyku girmez gözüme şimdi görüyomusun..




2 yorum:

  1. Kasaptan et almışlar Sİnan..kasaptan..ben uzundur gazetelerle alakamı kestim..akşam ajansı alıyorum evde..kafi..böylelikle kim kiminle sevişmiş..kasapta et var mıymış..dünyadan haberim yok çok şükür...

    YanıtlaSil
  2. tanya;
    ya biliosunki ben hergün wapur yolculugu yapıorum we eğer kitabım bittiyse 2/3 gün gazete alıyorum.yoksa bende gazete karşıtıyım =)
    ya bana dert olan hürriyetin yapmasıydı bunu yoksa köşesinde ''haydar abi kızarkadaşımla dudaktan öpüştük hamile kalma ihtimali warmı?? , sevgili haydar abi erkek arkadaşım üstten şöle yaptı böle yaptı bekaretim bozuldu mu'' yazıları bulunan tr nin en çok satan gazetesi yapsaydı bu dert olmazdı..
    we ikinci dertte ya ben türkiyede dogdum we türk oldum diye neden böle gazeteleri , herkesin herkesle sewiştiği yada mafyanın anlatıldıgı vs. vs. dizileri seyretmek zorunda bırakılıyorum ??
    ayriyetten eti ksaptan almaları hakkatten ilginç sen söliyince farkettim gerçekten et kasapta mı satılıyorki?? yada bi gazete mi çıkarsak tanya ?? manşet: ekmeği fırından aldı sürmanşet:ilacı eczaneden aldı ikinci sayfa: sigarayı bakkaldan aldı ,eti kolaylıkla kesti,portakalın kabuğunu kalın doğradı,tadına bakmadan elma aldı geriside cinayet tecawüz fuhuş gasp intihar şehitler ağca ogün samast yasin hayal o bu derken 50 sayfa çıkarırız hergüne..ben varım sende warsan hemen olur bu iş..ismi senden olsun slogan benim lafım olur; yalnız wede cahil ülkeme bu gazete çok bile=)))

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails