26 Ocak 2010 Salı

bir çıtır film: soul kitchen.. and go home erman..



soul kitchen..
bi kere herşeyden önce bana bu film ne anlattı ne öğrettiye girim direkmen..
1-bir filmde giriş gelişme sonuç amaç mutlu/kötü son lar olmak zorunda değildir..
2-fatih akın almanmıdır bilemem ama kesinlikle türk değildir.

3-aşçı-restaurant işletmecisi veya ne bilim bıçak tutup salatalık kesmek kesinlikle artık sexy bişey..
4-kim hangi filmi yapar we ben ona gidermiyim bilinmez ama bu herifin yaptığı her filme gidicem azizim..
5-bi filmde ünlü oynatmak zorunda değilsiniz iyi oyuncuda oynatmak zorunda değilsiniz ama asıl yapmanız gereken role oyuncusunu tam yapıştırmaktır..
6-yönetmen olmak istiyorsanıız öyle bi film yapınki --tHe eNd-- oldugunda bile insanlar oturup hala bekleşssin..

iş yok güç yok, sinan kaçtı taksime dondu üşüdü starbakstan bi karamel makiyato kaptı azıcık ısındı sonra alkazar sinemasını pek rahat (!) koltuklarına yapıştı, koyuldu sol kiçını  izlemeye..işin özünü sölemek gerekirse bana bu filmi izlettirecek olan tek sebep war yönetmenin ismi..yoksa aynı afişi koy aynı fragmanı koy aynı konuyu yaz gazete köşlerinde gitmezdim..ama orda kocaman fatih akın yazıyor ya o bana yetti..

filmde elbetteki konu war elbetteki bi başı bi ortası bi sonu war ama bunu takip etmedim..sonuçta aaa acaba ne olucak yada keşke şöle olsa repliği dolaşmadı beynimin bi köşesinde..ama başka bi şey seyrettirdi bana..çıtırlık..ewet fatih böle film yapıyor çıtır film..nası desem tatlı film yapıyor.. izlerken keyif weriyor..oyuncular kesinlikle on numara hepsi ayrı ayrı oskarlık takdirlik..müzikler dehşetwari..tam yerine oturtulmuş o saniyede ondan güzdel müzik olamazdı denecek cinsinden..görüntü konusunda ahkam kesecek biri olamasamda tüketici sınıfınfan muhteşem diebilirim..mekan off aşık oldum o soul kitchen'a hatta utanmadım hayal bile kurdum 2oobin 16 euro werip ben alabilseydim keşke die..şatlar..herkes o şatları konuştu merak ettiler ewet artık bende onlardanım hele o renkli olanlar heleki o mawi we yeşili..tekilaya boya katılıp yapılırmıki onlar..

işimn özü bir filmdi geldi geçti abartmamak lazım diosan kesinlikle seretmemişssindir..


  




 bu taksim denen kahrolası yer kazanmış bi kere gönlümü büyümü yapmış ne bilinmez hani haftada 3'üm kesin genede bıkmıyorum yaa..bırak bıkmayı her gittiğimde aynı cümleler dökülüyor agzımdan 'seviyorum ben burayı yaa''..2-3 gün sonra gittiğimde ohh be özlemişim oluyorum..yazını ayrı kışını ayrı baharını,akşamını,sabahını,haftaiçini,hafta sonunu ayrı ayrı seviyorum..karla kaplıyken daha bi güzel taksim we daha bi güzel istanbul..



  hamiş: neymiş efendim erman toroğlu ligtvden kovulmuş..neymiş arkadan vurulmuş..neymiş sansür uygulanmış..neymiş nankörlük yapılmış..neymiş ermanlar kolay mı yetişiyomuş..neymiş birilerine gider yapmış damarına basmışmış..neymiş infazı verilmiş..bir haftadır bütün köşe yazarları bütün spor adamları bundan bahsediyor..yapmaaaayın yaaaa ben tutucam 5o milyon dolar etmeyecek lige 321 milyon dolar para vericem bunu dörtle çarpıp kendimi zorla borca sokucam kdvsi ötvsi zartı zurtu milyar doları bulucak bi rakam sonra tutucam kimi çalıştırim kim dewam etsin die çok bilgili görgülü spor medyasına danışıcam yapmayın yaaa..ulan ben wersem o paryı yemin ederim alırım maçları  sonrada cnm sıkılınca yayınlamıyorum lan derim.. adam istediğini kowar istediğini bırakır..we gayette mantıklı spor programı yapparken; ''ab bizi kremlesin gelsin rahatlatsın'' diyen bi herife program yaptırmıycam dio ve evet bende istemiorum ve evet ahmet çakarın hıncalın onun bunun ne dedği önemli değil benim ne dediğim önemli çünkü ben ödüyorum her ay bilmem kaç tl'yi..heee neden bu kadar durdu o zaman..sanane arkadaş hataydı ama şimdi farkına wardım der adam sende dumur dumur bakarsın..hee bunu sawunurken digiturku cokmu sewiyorum yooo ayda 86 tl werdiğim için uyuz oluyorum hatta bu hafta abonelik iptali yapıcam ama haklıya haklı haksıza haksız..adam wermiş parayı istediğini kowar kimsede bi bok diyemez..

hamiş2..sn. sözün özü we sn. hatchipu hoşgelmişler sefalar getirmişler..şişireceğim kafanız we çalacagım waktiniz için şimdiden özürler ve hala bu yanlışta ısrarcıysanız bolca sevgiler..

1 yorum:

  1. Çok eğlendiğin belli...Ben de okurken eğlendim:)
    Çıtır bir yazı olmuş.Tebrikler:)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails