6 Nisan 2010 Salı

merakımdır..

bugüne ait merakımdır...? lakin ikinci merakım sizide meraklandırmalıdır..meraklanıp meraklanmıyacagınızı merak ettim..

dün  ipodu her kulagıma taktıgımda bana yaz şarkıları çaldı ''karışık çal'' dediğim playlistim..sinsice bi kaç gün bi yerlere kaç sinan diyecek kadar hadsizleşti..hadi saatler ileri alındı..ki her sene alınıyor..hadi mevsim zaten bahar; havaların düzelmesi normal..e iide bu ipod'tamı kendini yaza ayarlıyor ..???

box die bi film war..filmdeki sahne şu..bir milyon dolar vericekler ama bi şartla..bu paranın karşılıgında dünyanın bi ucunda insanın biri hayatla ilişiğini kesicek..tanımadıgın bilmediğin bi adam..kendimce olurmu öle şey dedim beynimde bşka bi düşünce oldu 500 milyon dolar olurmu lan öle şey dedim..20 milyar dolar dedim (beynimle kalbimi sınıyorum) hatta ileri gittim dedimki lan 20 milyar dolara binlerce yaşam kurtarırsın..düşündüm yok ya 20 milyar dolarıda alamam kaderini yaşar herkes..sonra bi soru daha war filmde ya çocugun kör we topal olucak yada kocası ölücek..!!buna siz meraklanın..!!

güzel bacaklı olmak allah vergisi bişey..mini etek giymek cesaret isteyen bişey..mini etekli güzel bacak e oda sexy bişi..ama bence etekten çok bacaktan çorap önemli bişey bacagı sexy gösteren tamamiyle çorap..e be kadın mini eteği giyip bacakları sergilemek için o iğrenç çorabı giymek nasıl bişeyyyy ??

eve dogru gidiyorum..minibüs caddesindeyim..ışıklar filan war trafik hafiften karışık e istanbul..bir ambulans ötüyor dri drii..uzaktan sesi duyunca sanırsın herkes sağa çekicek ambulans wınnn gazlıycak..acaba dünya üzerinde ambulansın peşine takılmak için birbirine saldıran , kornaya basan ambulans şöförüne camdan küfür edilen başka ülke war mı ??


her yaşın ayrı sorusu war galiba 2 yaşında çişin warmı? 7de okumayı söktünmü? 10da neler öğrendin ingilizcede? 17de kazanıcakmısın üniyi? 20yi geçip 25lere geldiğinde ne zaman askere gidiyorsun..??askere gidersin gelirsin bi kaç sene bırakırlar peşini..sonra tekrar sorular başlarr eeee sinan ne zaman evleniyorsun... hayır gönülleri olsun diye evlensem çocuk ne zaman çocuk olsa sünnet ne zaman o olsa kardeş ne zaman???bu türk halkı sorudanmı ibaret ???


aslında bi çok merakım warken tek problem yazasımın olmaması..hatta dahası dizimin üstünden şu dizüstünü atasım war..e hayat aklına geleni yapmaksa ;bende hayatı uyguluyorum ve bu posta burdan elveda diyorum..

ayriyetten burdan bu satırlar aracılığı ile ;Sn. meow'a Sn.mel'e Sn. fatoş'a Sn anti-kahraman'a hoşgeldiniz diyorumm..

sevindim..
kanat atkayanın beklediğim gipi samimi biri olmasına

delirdim..
90.dakikada gol yiyip dudaklarımda yara çıkmasına sebep olan sivas maçına..

rahatladım..
itunes denen iphone işkencesini başarabildiğime..

baydı..
e yeter artık 118 silsilesi..yok sekseni yok onsekizi..

nefret ettim..
medinede helal şarap açtım bilmemnerde helal sexshop açıldı diyen ahmet hakan her zamanki gipi burada

2 yorum:

  1. hımmm... the box filmini tamamlayamadım... ama ben basmazdım büyük ihtimalle... bu arada selam, bir blogdaki yorumunu beğendim sıçradım bloguna, hakkımda bölümünü okudum hemcinsim sandım önce kusura bakma... uğradım, gidiyorum demek istedim sana... derya...

    YanıtlaSil
  2. sevgili derya;
    hangi blogta hangi yorumumu beğendin ??neden hemcinsin sandın =)? neden gidiyorsun =( ?
    şu anda savcı hissi duydum sorgular gipi olduum için özür ama post başlığına bakın ''merakımdır'' e merak işte =)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails