2 Mart 2010 Salı

to do list..

 to Do List..
yarın itibariyle dot denen acımasız tiyatroya telefon acıcam we kendimi acıkca ifade edicem dicemki bakın kardeşim sizin şoping enddd faking die bi oyununuz war ben bu oyunu duydugumda sene 2010un başlarıydı sanırım ahada o günden beri bilet bulmaya çalışıyorum amaaaa benki pilottan sonra uçağa binmiş adam bu oyuna bi türlü bilet bulamadım we artık bıçak kemiğe dayandı ya bana bu ay içine bi bilet werirsiniz yada ben cidden cidden belime dinamit baglayıp oyun oynanırken içeri dalıcam we gümmmmmm...!!


lebi derya denen yere; bir aylıgına kapatsalar ne olur diye sorucam onlarda bana haryola dicek bende bir aylıgına bana burayı kiralayın dicem onlar gülücek ama ben o kadar ısrarcı we o kadar inatçı olucamki aylar geçtikten sonra benim bu konudan vazgeçmiceğimi anlıyacaklar.. ve sonra bir ay boyunca bazı geceler yapayalnız rakımı aççıp sessizce istanbulu seyredicem gözlerim kapalı bbazı geceler en sewdiğim dostlarım partyler wericem bazı geceler dünyanın en eglenceli partylerini vericem tanıdık tanımadık herkese ama ordan dünyanın en mutlusu olarak çıkıcam..


salı günleri hürriyet almıycam çünkü lanet olası seyahat ekini weriyor we ben onu okurken kendimi valenciada singapurda mısırda barcelonada capetownda budapeştede buluyorum we işimden gücümden oluyorum..


şu demet ewgara gidip aşkımı itiraf edicem oda bu denli aşık bi adama bi kaç saatini bi kaç günü werir heralde..tmm bana aşık olmasın beni sewmesin hatta günlerini benlede geçirmesin ama nooolurrr benle lililililili dansı yapsın 28 saat oynamassam bir daha seyahat edemiyim...


uzun vadede planlar yapmayı öğrenicem ve bu konuda başarılı olan insanlarla vakit geçirip onlardan bu sanat hakkında fikir edincem..ya haftaya şöle yapalımmı dien insanlara abi haftaya neyin ne olucagı belli diil bi gün önce konuşalım demekten bıktım...


bundan sonraki ilk maçta we bundan sonraki her iç maçta alisamiyende olucam..twden seretmek oruçluyken yemek yiyenleri seretmek giipi oluyor yawss..

bide marketten bişi alırken ezbere gidip raftan alıp sapete atmıycam ..an itibariyle meyweli yogurt die aldıgım şeyin puding çıkması sebebiyle inanılmaz sinirli ve yogurt krizi tutmuş markete gitsemmi die kara kara düşünen bi adamım..


seviyorum..
demet evgarı

destekliyorum
löseve her ne şekilde olursa olsun destek veren herkesi

tiksniniyorum
hep we her zaman ahmet hakandan..

sürç-i lisan ettiysek affola
                    hepimizin yarını kahakha dola..!!

3 yorum:

  1. Nihoho Demet Evgar Yahu..dansetsenize 28 saat..bana da haber edelim lütfen..hamile kadınım hehe

    Yahu sana biş idiyeyim mi..ilk seyahatimizin Capetowna olması için deliriyorum desem.

    YanıtlaSil
  2. valla çok oynayanlardan diilim ama az biraz alkol alırsam we az biraz oynak şeyler çalarsa we demetim ewgarım da olursa 28 saat hayır demeden oynarımm =))
    capetown we johannesburg hakkında 15 gün araştırma yaptım ben we kesinlikle koydum kafaya gitmeyi ama orasıyla burası arasında mewsimsel terslikler sebebiyle kışın uzun planlı tatil organizasyonu yapamadım ama birgün mutlaka !!!
    bu arada madem çok gitmek istiorsun o zaman bu yorumun copy paste şeklinde senin bloga gidiyor we sewgili ordan üstüne bişiler alınıyor !!=))

    YanıtlaSil
  3. Veeee bin teşekkür sana...hele ben bir doğurayım da hahayt...

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails