8 Mayıs 2010 Cumartesi

gelecekteki sevgilime mektubumdur..!


ey sevgili nerdesin kimlesin napıosun ne haltlar yiyosun şu anda tam olarak bilmiyorum..ve haliyle beklettiğin için soramıyorumda..ama sanmaki geldiğin zamanlar bunlar sorulmuycak ,eski defterler açılmıycak..

sevgili sevgilim
öncelikle sevgilisi olacagın adam an itibariyle burnu akan ve hastalığa merdiven dayamış bir adam.. buruşturma hemen yüzünü sen geldiğinde çoktan iyileşmiiş olurum..sonralıkla neler yaptıgını sorucak olursan tam olarak bende bilmiyorum açıkçası ama yerinde duramadıgını rahatlıkla söliyebilirim mayısın ikisinde denize girdi yaklaşık 1 aydır ilk defa dün akşam 9 saat uyudu.. ama sen gelince söz o ki hayatına çeki vede düzen vericek taksim beyoğlu hattıyla arasını sogutacak  tüm sıcaklığı sana kanalize edicek..

sevgili sevgilim..
sevgilin olucak bu adama baştan alışman için söliyim kendisi 28 yaşında adam olmakla çocuk olmak arasında bocalamaktadır aslında bocalamasının sebebi kendisi çocuk olarak kalmakta inat ettikçe vücüdu adam olmaya çekiştirmektedir kendisini..rahatına düşkündür mesela en sevdiği kelimelerden biri keyiftir bu yüzden olucakki dar ve sert koltukları sevmez geniş yayılmalık we yumoşlardan olmalıdır..evi dekore ederken aklımda bulunsun diye şeyler aklından geçirdiysen avucunu yalarsın sevgilim! işte o işi sana bırakmayacaktır çünkü çocukluğundan beri hayal ettiği şeyler arasında evini dekore etmekte vardır..

sevgili sevgilim..
bu sevgilin olacak adamla kös kös evde oturma hayalleri kurma sakın ilk günlerinde..çünkü her ne kadar tanıştığımız ilk gün ve dakikalarda oturaklı usturuplu tawırlar takınacak olsamda elini tutup koşturucaz her yöne..yok öle ewde pineklemeler tatillerde favori mekanlara gitmeler filan..hep farklı mekanlara farklı şehirlere farklı ülkelere gitmeyi ister bu gönül ve eminimki bu gönül , o gönülede alıştıracaktır bu özelliği.. pasaportlarımız evlenme cüzdanlarımızdan çok daha kutsal olucaktır bu yüzden..e tabi bunu bi süre yapabilicez çünkü başbaşa kalma süremiz stoklarla sınırlı olucak..buna bi süre engel olucak tek şey karnındaki koca bi şişkinlik olucak çünkü benim sana sewgilim demem kadar bir güzel şey daha yerden bitme bi şeyin sana annii demesi olucak..ve emin olki o varlıktan bi tane olmayacak sanırım üç tanede ikna edebilirsin beni..


sevgili sevdiğim..
sigara içmen benim için hiç problem değil sevgilim anlayışla karşılayabilirim seni çünkü hastalıkta ve sağlıkta sigarayı bıraktıramayacağın bi adam sevgilin olucak senin..ama onun böle büyük konuşmasına özenip bende asla saçımı kısa kestirmem diye naralar atma..çünkü saçların bi dönem için bile olsa kısacık kestirilecek ve birbiri içine sokularak karman çorman modele bürünecek..her erkek gipi özel günleri sevmez sevgilin ama hayatın süprizlere dayalı oldugunu düşünür hep.. sevgililer günü hariç 364 gün boyu sana seni sevdiğini itiraf edicek ve akıl almaz zamanlarda akıl dolu süprizler yapacaktır..
kafamı karıştırdın e peki ben seni nasıl mutlu edicem diye sorucak olursan sen bi gel sonra bi sev sonra bide gözlerime bak ahada ben mutlu oldum..tabiki sadece gülen gözlerim yok benim bazen içi gülen gözlerimden yaşlar da süzülüyor buna şahit olması için seni bekliyorum..şimdilerde ise eğer süzülücekse yaşlar kapım kilitleniyor hıçkırıyor yada sessizce karambole getiriyorum ama güç alacagını sandığın bu adam omuzlarına yaslanıp çocuk gibi ağladığında sakın şaşırma..

sevgili sevgilim..
benden içeri geldiğin anda sporu sevmek zorunda kalıcaksın..çünkü zorla ama itinayla kışları kayaga geliceksin, yazın hep yüzüceksin benle beraber, hiç mızmızlanmak yok çünkü bahar yağmurlarında toprak kokusunu duyabileceğimiz bi yerlerde yürüyüş yapıcaz aynı zamanda..haftada bir halı saha maçım war ama bu konuda seni özgür bırakıyorum istersen gelmeyebilirsin..ama sevgilin yorgun argın döndüğünde sıktıgın portakal suyunu ona içir ve bir kerede öp kapıdan girince terli olmamı önemsemeden..galatasaraylı olmayabilirsin tabiiki ama galatasaray maçlarına gelmek zorunda kalıcaksın maalesef..eger evimiz büyük bahçeli bişey olursa pinpon masamızda beni yenmek için çok çaba sarfediceksin ama uyarmadı deme çabaların nafile..

sevgili sevgilim
bilmem sen severmisin ama sevgilin olucak bu bedbaht okumayı çok sever kitap dergi gazete karikatür köşe yazısı blog o bu nerde bi yazı görse okur yani.. müzik zaten vazgeçilmezidir türü önemli değildir işlevi önemlidir..aslında gece hayatını pek sevmez ama sen gelmediğin için vermiştir kendini gece hayatına..hooopp neree gidiosun otur evinde demeni bekliyordur bu bedbaht..her ne kadar özgürlüğüme çok düşkün olsamda sınırlarımın çizilmesi çok hoşuma gider garip bi şekilde uyarmıyım bilmem ama sen genede gelince büssüürü sınır çiz bana olurmu..gece çıkamazsın şunlarla görüşemezsin filan gibilerden..bölelikle hep birlikte olalım sen ve ben..uyanırız kahwaltı yaparız işe gideriz yemeğe çıkarız koşarız eğleniriz film serederiz alışweriş yaparız öpüşürüz koklaşırız sarılırız seyahat ederiz keyif yaparız yazarız çizeriz ama hiç bıkmayız..


sevgili sevgilim..
nerde oturucaz diye tasalanmana pek gerek yok ikimizin adına ben çoktan karar verdim..istikamet anadolu yakası muhtemelen göztepe erenköy suadiye şaşkın arası bi yerler..nasılsa yatmadan yatmaya diye aklından fikirler geçiriyorsan bu adam dışarısını çok sevdiği gipi evcil bi adamda oluverir bazı vakitlerde..dizinin dibine kıvrılmayı tw seretmeyide ister elbette tabiki sende üstten dogru meyve yedireceksen sevgiline..kıskanırmısın peki diye sorucak olursan bildiğin kıskancımdır ben.. e benim kıskanmaya hakkım varmı dersen özgürsün sevgilim kıskanıcak bi haltımı bulursan..akraba ziyaretlerinden pek hoşlanmam ben yani anlıyacagın amcamın kızının teyzesinin halasına gidelim deme sakın bana ama arkadaş ziyaretleri başımın üstündedir senin dostların bize gelsin benim dostlarıma biz gidelimden inanılmaz haz duyarım hem ne güzel birlikte muhabbetler çewirir eskileri yad ederiz..

sevgili sevgilim..
kafamı toparlamadan sana yazdıgım ilk mektup bu..ama son olmayacak birden gözünü korkutmak istemedim ama eger gelmeyi uzatır ve beni bekletmekten zewk alıcak olursan ben eriye eriye mektup yazmaya devam edicem sana..belki daha hüzünlü belkide daha eğlenceli satırlarla..

sevgili sevgilim
herşey çok güzel olsun diyosan..sen bi gel ve sen bi sev

sevgilin olucak şanslı..
sinan

18 yorum:

  1. ya benim de vardı ortaokul da yazdığım bi mektup hatta saçlarım kısaydı o ara, saçlarım uzamış mı tercüman olmuş muyum falan yazıyordu. kaybettim onu evde bi yerlerde ama seninki de çok güzel şu mektupla kapında kuyruk oluşur beni seç beni seç diye söylemedi deme :D

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Sİnanın sevgilisi,

    Eee hadi gel..komşu olucaz..

    YanıtlaSil
  3. @wimparella
    hee ne kuyruk ne kuyruk hatta bankadaki Qmatiklerden aldım sıraya soktum taliplileri =)

    @tanya
    gelicek tanya gelicek amaaaa uyanıklık yapıp alişi sevgilime teslim edip sokaklara,gezmelere kaçmak yok ona göre =)
    hem ne güzel olur misafirliğe geliris size ben sakız makinesini kazagımın içine sokar kaçarım =)

    YanıtlaSil
  4. ben o sıraya girenlerdne biri olurdum, bir 5 sene kadar daha geç doğmuş olsaydım...

    YanıtlaSil
  5. sorun şuki bu yazi o amalar yuzunden yazildi:)

    YanıtlaSil
  6. sinanın sevgilisi denen etiketi bi hatunun üzerine yapıştırdığın anda ona özel yazdığın bir mektup da yayınlanmalı burada =)

    YanıtlaSil
  7. Kesinlikle bu kız geldiğinde bu yazıyı okuyup buna cevap yazmalı. Kıza yapacağın tek güzel bir şey yok yahu. Halbuki benim yazım böyle değildi hıh ben senden daha farklı bir yazı beklemiştim :) aslında çok ama çok eğlenceli güzel fakat ne bileyim bana biraz bencil geldi :/

    YanıtlaSil
  8. @cerenkıral;
    hmmm böle giderse gelecekteki sevgiliye yazılan mektup'lar yazı dizisi olucak =)
    ama sözüm söz geldiği an mektup burda

    YanıtlaSil
  9. @lazanya;
    aslında bu bir içsel düşünce mektubu..evet bencilce gibi gözükebilir ama şöyleki ona yazılmış olsada bu mektup aslında bir tanıtım mektubu,yazısal fragman gipi yani..
    sevgiliye yapacagım güzelliklere gelince e o bi gelsin oda yaptıgım süprizleri anlatan bi mektup yazar belki burda..

    YanıtlaSil
  10. sen burda çogunlukla ben dilini kullanmıssın ama biz dekore ederiz gibi hos bır laf etsen emınım kapından kuyruk olurdu ama ben yaparım gıbı laflar kadınları kacırır:)küçük bir tavsiye

    YanıtlaSil
  11. sevgili adsız;
    öle berbat bi durumdayımki tarif edemem sana ama bişi söliyimmi telefonlarıma çıkmasamda konuşmak istemesemde kimseyle yine ve yine eski gözagrım unuttugum sevgilim blogum bana moral oldu sanırsam..ne yazdıgını şu an hatırlamıyorum tekrar bakmassamda bilmiycem mesela ama ne yazdıgın diilde yazman bile bi moral oldu bana..önce bunun için kocaman bi teşekkür..
    sonrasındaaaa..tek kişiysen ve birine mektup yazıyorsan biz dilini kullanamazsın çünkü biz diilizki.. sadece benim şu anda we biz olursak zaten ona mektup yazmamki ne gerenk..
    bi sır daha verimmi sana gerçek bi sır verimmi..kim oldugunu bilmesemde işin açığı birisi olmanı isterdim yani benim tanıdıgım benim bildiiğim birinin yada bu yorumu yapanın ''o'' olmasını isterdim..o musun acaba..?
    çok uzun we saçma olmuş olabilr bunu uzun süreli sessizliğime ver mantıksız cümlelerimide tekrar okuma ve silme özelliğimin olmayışına ver..

    YanıtlaSil
  12. sorunuza yanıt: o değilim:)))

    günaydınlarmı desem tünaydınlarmı desem bilemedim:)ama aydın bir gun olması dilegıyle diyebılırım...
    hali ruhiyetinizin iyi olmadığı kesin ve açıkçünki cümleleriniz yarım kalmışlar gibi anlaşıılır değiller daha çok ne anlatmak istediğinizi değil de neyi anlatmak istemediğinizi anlıyoruz:)
    şu biz olayına gelelim.ben mektubun genel hitap şeklinden bahsetmıyorumki.Sanki böle bazı yerlerde bencilce bir hava varmış gibime geldide onu kastettım...yani mektubu bu havada yazarsanız olan taliplilerinize kaçırırsınız benden sölemesi...
    yazımı mevlanın bir sozuyle bıtıreyım...
    ''Ben bende degil, sende de hem sen, hem ben, Ben hem benimim, hem de senin, sen de benim, Bir öyle garip hale bugün geldim ki Sen benmisin, bilmiyorum, ben mi senim''.MEVLANA

    YanıtlaSil
  13. sevgili adsiz;
    valla gunaydin da desen tunaydin da desen farketmiyecek dont wory cunku ikisinin arasindaki farki farkedebilecek kapasitede degilim bu ara..
    ben konusuna gelince..sanirsam cumleleri biz diye kursaydim cumlelerim yaparmiyiz gidermiyiz gezermiyiz gipi soru ekleriyle bitmek zorunda kalicakti..zira gelicek olani tanimadigimdan ve biz kavramina simdilik uzak olusumdan ben diliyle basina gelecek olanlari anlattim yada anlatmisim..gelmesini istemem zaten biz olmaya ne denli istekli yada biz olmakya ne kadar merakli oldugumu gostermezmi..?ote yandan hepimiz "kendimize" uygun olani aramiyormuyuz hepimiz mutluluk icin meburi benciller diilmiyiz..?
    ve gel gorki dunyadaki "biz" in en buyuk timsali mevlana bile ne cok bahsetmistir "ben"den "sen"den..cunku kolay degildir ole "biz" olmak; haram
    oldugunu bilip herkeslere ogut verirken ic dedi diye icmek gerekir şarabı..
    bilmem belkide sen haklisindir...
    hamis.."o" olmadigin anlasildi lakin adinda m var senin..:)

    YanıtlaSil
  14. tekrar iyi akşamlar.pcme fotmat atmaya çalışıyorum ağ ayarlarını kuramıyorum.kafayı yedim:)vistadan nefret ediyorum diyorrrrr ve reklamları bitiriyorum:)))
    adıma gelecek olursam yağmur diyebilirsiniz.
    ben işeme döneyim kafa yemeye devam:)))

    YanıtlaSil
  15. tekrardan merhaba sinan bey.Blogunuzda bir duyuruda bulunmak istıyorum.Kız kardeşimin öğretmenlik yaptığı okulda öğrenciler için bir kütüphane oluşturulmakta ama kütüphanede hiç yok denecek kadar kitap var.Burdan duyarlılık gösterip okuduğu romanları bağışlamak isteyenler olursa ayrıntılı bilgi ve adres için ecrin_eflin@hotmail.com adresine email atabilirler.

    YanıtlaSil
  16. MASALIM GELDE BAŞLASIN ARTIK MASALIMIZ....

    YanıtlaSil
  17. nereye geleceğim onu söylememişssin ??

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails