15 Mart 2010 Pazartesi

öle..

sarhoş olsak ya,

kimiz unutsak ya,bulut olup iç içe
bardaktan boşalsak ya sarhoş olsak ya
tek vücut olsak ya
yüksek doz aşk alıp burda mutlu ölsek yaaaaaa
yıllar önceydi,

çok da güzeldi şimdi düşününce
benimsin demiştim
ben de senin
renkli rüyalar otelindeeeeeeee

bilgisayarımdan tam olarak bu şarkı çalıyorrr..elimde tam olarak hürriyetin seyahat eki war sicilyadan paskalyadan bahsediyor..tam bunlar olurken günlerden pazartesi..ya allah aşkına kim çalışır ki böle bi durumdaaa..bide daha önemli bi detay pazartesi dünyaca ünlü bi sendromken bir gazete neden seyahat eki werirkiiii ,??

gün içinde bi arkadaşımla sohbette şu soru dolaşıyor birden agzımıza adaya düşsek yanımızda kimin olmasını isteriz..ben 1.4 saniye düşünüp kate'i (evangeline lily) alırım diorum...arkadaşım da düşünüyor düşünüyor şunu alırım ama onun şusu war bunu alırım onun şusu war onu alsam ya şusu çıkarsa ötekini alsam bunu çıkarsa berikini alsam şusu böle diip bulamıyor..hani bi laf vardı bülbülün çektiği dili belasıdır diye heh kadının çektiğide dili ve ayrıntı belasıdır =))

eğer bu satırları okuyan birileri varsa lütfen bana destek olsun..hatta önyargılarla bana güwenerek diil.. deneyerek isyan edin..sizden ricam eti puf alın açmaya çalışın sonra açamayıp çıldırın we etiyi mail yagmuruna bogun..ya ben bu eti pufun delsiiyim yaklaşık haftada 2 paket 12li ambalaj bitiriyorum we artık sabrım kalmadı ya telefon bile açtım tmm diolar ama gene açılmıo paketleri.. yaaa jelatin sıyrılıyor sonra alttan sıkıştıp dişinle patlat yok bıçak bul kes filan bi ton iş....


uyusammı ne !!

4 yorum:

  1. önce harfleri, kelimeleri öğren sonra yazı yaz kazık kadar adam olmuşsun.

    YanıtlaSil
  2. hahahahahha
    isminide yazsaydın tam olarak cevabını alırdın hemde tam olarak amaaaaa..

    YanıtlaSil
  3. Renkli Rüyalar otelini de bayılrım..seyahatlere de.

    Yukardaki arkadaş kim yahu..

    YanıtlaSil
  4. bende anlamaya çalışıyorum lakin beni sinir etmeye çalışan arkadaşım olması ihtimaline karşılık kazık kadar adam olmuşsun lafına cevabımı saklıyorum =)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails