9 Mart 2010 Salı

bir tutam mantıksız tespit..

şimdi bugün sekiz mart dünya kadınlar günü ya ..hani tüm dünyadaki kadınlar bugün tebrik ediliyor hatırlanıyor ya hani tüm firmalar bugüne çarşaf çarşaf  reklam weriyor gazetelerde cukkayı dolduruyor yaa..işte bu olay zannımca tamamen bir acındırma harekatıdır..we saçmalıgın daniskasıdır..ya kadının günü mü olur yaaa..!!ya bu kadınlar eşitiz demiyormuuuu e nie günü oluyorki biz zaten eşitiz eşit değiliz demiyoruzki onlar kendi kendilerine her gün eşitiz ulan diolar 8 martta eziliyoruz eşit değiliz eziolar diolar...ya biz sizi zaten ödül olarak görüyoruz we sizi kendimizden farklı görmüyoruzkkkkiiii girmeyin şu komplekse lütfen yaaaa...
                                                                                                                    saçmalık..


gecenlerde bi arkadaşımın doum gününe gittim..vouge'dan içeri girdim adımımı attım sarışın bi adam bana baktı ilginç bi şekilde..alalala üstümde bişimi war yok bi yer mi açıkta yooo adamın yanında hatun wardı we ben ona bakmış gipimi oldum yoooo..nese öle böle mojitoları (yaz gelsin die) yudumladıktan sonra kahrolası sigara yasagı yüzünden nikotinlenmek için sogukta terasa çıktık ordada laklak yaparken bakışlı abi geldi yanımıza arkadaşımın kuzeniymiş mrb mrb dedik tanıştık pardon dedi david guettayı tanıomusun bende dj dedim gördünmü dedi bende yoo dedim abi sen onun aynısısın dedi hahahah güldük filan bana onun için mi baktın dedim oda ya nisanın 10unda davidi getirioruz ve biraz sıkıntılar war benimde kafam ona takılıyken sen içeri girdin o yüzden şoka girdim dedi üstüne geyikler geyikler yaptık sonunda bi sorun olursa 10 nisanda çakma davidlik yapmamda anlaştık..ayriyetten de bu olay sayesinde rambla'da yürürken yolumu kesip fransızca david guetta bla bla bla konuşaniki kızın ne demek istediğini aylar sonra anladım..
                                                                                                                      
david guetta


şimdi seçilmemiş we ölesine konmuş iki foto we baktıgım zaman sadece saçlarımızın benzediğini farkettim..ama şuda var o  çalmak için 80bin alıyormuş ben 5 bine fitim pazarlık payımda mevcut =)








pazartesi sendromunu yenmek mi istiyorsun..??pazartesi sabahları sana hep eziyet mi oluyor pazarın acısı köpek gipi mi çıkıyor ?? acıcaksın fizy.com'u ordan moodu seçeceksin ordan mutlu yada hareketliyi seçeceksin sonra msnini kapayacaksın feysbuka girmiyeceksin  maillerinede bakmayacaksın dünü unutacak haftasonunu gelmeyecek sanacaksın sonra işine gücüne konsantre olucaksınn daha fazla çalışıcaksın we bak nasıl geçiyor zaman nasıl kalkıyor stres ortadan..
                                                                                                                         kaşif

james blunt diye bi herif war bu dünyada ve ben bu herifin dünyada müzikte bulunmaz bi nimet oldugunu düşünüorum..ve  benim bu düşüncemin tüm dünyada yaygın olmamasına şaşırıp kalıyorum..kesinlikle we kesinlikle jamesin yarısı bir elton john eder ve eminimki goodbye my lover albümünü dinlemek bu herifin bu evrende bulunmaz 5 ses arasında oldugunu anlamak için yeterli olucaktır...
                                                                                                                       james


haydi lililililililililil....yüzonsekiz on sekiz oooooooonnnsekizzzz....kipadasepetinizucuzadolar...eger akılda kalıcı reklam yapmak istiorsanız kesinlikle ii bir cingılı olmalı bakınız şu anda aklıma gelen üç reklamda esas tüketicisi olmadıgım we gün içinde agzımda gevelediğim reklam cingılları ve geçenlerde farkettimki sadece beim agzımda gevelenmiyor aşağı yukarı herkes aynı şeylere takılmış bu ara...
                                                                                                                       reklam


şu şoping fakingin biletlerine kawuşmama az kaldı 3gün sonra kesinleştirilmemiş rezervlerden ilk açılacak yereleri bana bildiricekler, geriye kaldı romantik bi şekilde aşkın 500 gününü seyredicek ekip we ruhu oluşturma.. sonrada beni alice in wonderlanda götürücek iyi kalpli bi arkadaş bulmaca..
                                                                                                                      sanat


tw açık.. şu anda 24 yaşında bi gencin ölümü we bir annenin hıçkırıgı gelince dikkat kesildim..kickbox yapan bi genç bir yumruk yiyor we ölüyor..mağlup olmuyor , sakat kalmıyor, agzı burnu kanamıyor direk olarak ölüyor..ölüyor yaaa ölüyorrr hayatı bitiyor daha nefes alamıycak aşık olamıycak sewişemiycek bayram göremiycek tatil yapamıycak denize giremiycek annesini öpemiycek...allah belasını wersin böle işin yaaa................................................................!!!biraz daha seyredip aglamaktansa sigara içip uyumayı tercih ediyorum..

3 yorum:

  1. Bence sen Davidin yerine gec..paranın yarısını al..

    James Bluntı tek gecerim...bayılırız..evde ceşitli dvd..konser kayıt ve tüm albümleri var..emrine amade o zaman...

    YanıtlaSil
  2. hahahah 5 bine fitim be tanya yüksekte gözüm yokk ayriyetten bu olay ciddi we cidden bi sorun çıkarsa adamların tek planı beni oraya koyup arkada ii bi djin çalıp benim rol yapmam.. ciddi ciddi hala sorup aman haa kaybolma bi yerlere diolar =))
    jamess yaaa bi numara yaaa walla o zaman bir gence ansızın gelebiliriimm onları utanmadan çalabiliriimm =))
    ps..hahah senden bu postta kadınlar gününe yorum beklerdim..
    sevgiler =))

    YanıtlaSil
  3. Kadınlar gününe karşıyım hehehe.

    Memleketteki kadınların ne kadarı dayak yiyp evlerinde cocuk büyütüyor...sonra kadınlar günü kutlu olsun..kırmızı karanfil @*//?

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails