30 Haziran 2010 Çarşamba

metal konserine turuncu giyilir mi ?

melis alphan diye bir hatun var.kendimi bildim bileli aldıgım gazetenin kelebek ekine yakın zamanda dahil olanlardan..hatun necidir, ne mezunudur, modayla ilişiği nedir tam bilmem..ama hatunun kelebekteki görevi bi köşe yazarlıgı ve ayriyetten baş sayfada onun bunun kıyafetine laf sokmak..evet illaki laf sokulur ama her kıyafete laf sokan bi insanın ne giydiğini merak ettim açıkçası diğer yandan şunu giyme,şunu takma,şunu kullanma,şunu sürme diyen birisinin diğer yandan şunu tak ,şunu giy,şunu kullan demesi gerekli..hatta milletin kıyafet fotosunu koyarken kendinin ne giydiğinide koysa kadın milletide bu hatundan taktik alsa..yada onlarında alphanı yargılama hakkı olsa..

neyse sözün özü bu hafta bu hatun inönü stadyumundaki sonisphere festivaline gitmiş..festival bi rock festivali ve dünyadaki en önemli sayılabilecek rock yıldız ve grupları teşrif ediyor..
bildim bileli rock müziğiyle yakın temas  kuramadım evet sevdim ama daha çok softunu..hard nedense hep ağrıttı başımı sinüzitimdenmidir bilinmez baş ağrısı olarak baktım hardrocka.. dolayısıyla metallica dendiğinde hmm diye yaklaşıp mesafeyi korudum..ama sevmemem kültürlerini bilmemem anlamına gelmez ki bütün dünyada benle beraber bilirki rock bi çizgidir ve bu çizginin bi rengi varsa oda sadece ve sadece siyahtır..
neyse hatun bu festivalin metallica konseri olan bölümüne gitmiş ve bunu twitterinda turuncuyla gittiğini belirtmiş.. bakın sonrasında neler olmuş..

aynen böyle oldu..ben bu yorumu salladım..oda bunu alıp retweet etmiş ne hikmetse bkz hemen üst..=)
sonra bugün gazeteyi aldım akşam dönüşte bu hatunun yazısı gözüme çarptı konuda tanıdık gelice süzdüm biraz.. ana bide ne görim dünkü konuyu köşeye yazmış altına biraz sallamış..görelim uğurcum bknz hemen sağ üst..

şimdi normal şartlarda turuncuyla konsere gitmesin  ultra mega abesle iştigal bi durum yok isterse çıplak gider..amaaaaa orda bu giyilmez burda şu giyilmez diyen birisi bi rock konserine (ki hele metallica gipi olayın babasıysa) turuncu kıyafetiyle giderse hopp orda #oneminute..ya o turuncuyu giymeyeceksin yada onun bunun kıyafetine laf sölemiceksin..he hatuun naaptı peki o turuncu yazısının altındaki yazısında bakın neler yazdı..oynatalım uğurcuumm

belkide onlar renkli elbiseleri ve renkli çantalarıyla isyan ediyorlardı..

belkide onlar ugg larıyla isyan ediyorlardı..

amaaaann ne bilim saçma oldu belki ama ne bilim işte takıldı aklıma yazmışım bunu haberim yok..

farkettim..
suprise of my life bazen kötü supriseler yapabiliyor..

sevindim..
............

üzüldüm..
sevindim lafının altına bişi yazmak için 3 dakika düşünmeme

teşekkür ettim..
d.akalın&ö.bekensir - evcilik oyunu -yemekteyiz gibi düzeyli başyapıtlarını (!) bize armağan eden şowtiwiye..tü allah belanızı yaa

keyifte kalın..aldırmayın yagmura, buluta hafta sonu kaçın bi yerlere, teninizi bronzlaştırın ve kendinizi ıslatın şahsen hayalim tam olarak bu..!



5 yorum:

  1. metallica konserine gitmek insanın kendine yakışanı giymesidir diyim ben de bari :D her ne kadar gülsem de bu tipe ugg konusunda çok haklı bazıları abarttı görmemişin botu olmuş hesabı :d:D

    YanıtlaSil
  2. Ay Sinan,

    Ağzından bal damladı..ben de hazetmiyorum ve hep meraktayım ne giyer diye..ay bir hoş oldum okuyunca...Sevdim daha bir seni şimdi..

    YanıtlaSil
  3. Birde twitlerini eklim kendime..pek eğlenirim.

    YanıtlaSil
  4. Neredeyse kendimi bildim bileli rock dinliyorum liseden beridir de metal. Belli bi akımı, giyim tarzı var elbet müzk ve yaşam tarzlarının lakin kesinkes uyulması gereken kurallar gibi saçmalayıp almamak lazım ele olayı. Oscar Wilde'ın çok tatlı bi sözü vardır konuyla alakalı olduğunu düşündüğüm; Moda denilen şey o kadar çirkindir ki her altı ayda bir değiştirirler onu." Bu yazın modası, bu konserin konseptiiii der gibi ele alınmamalı. İşten çıkan takım ceketli arkadaşlarla rock bara gittiğimiz de olurdu. Adam rock bara gidecek arklarını görecek diye yanında kıyafet mi taşısın yani? Herkes müziğini dinlesin, birbirine saygılı olsun yeter yahu ;p aaaaa ;p

    YanıtlaSil
  5. @wimparella;
    neseki bitti bende şikayetçiydim hani o öğğhh lerden =)
    @tanya;
    aaaa dama mı az sewiyördün beniii =)
    o diil hatuna gıcık oluyodum ya çok samimi bi arkadaşımın arkadaşı çıkmasınmı =))
    @Dimple rock;
    alakasız yerlere en alakasız halimle giderim ben zateeenn..benim itirazım herkese şurda o güyülmez burda şu giyilmez gipi laflar sokan birinin rock konserine turuncuyla gitmesi sinir etti beni =)yitir yahuuu =)
    @hepinize;
    ufff amma zaman olmuş buraya gelmeyeliii =)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails